Kiviarina
Kiviarina on suomalaisesta vuolukivestä valmistettu kivilevy, jolla kotileipurit saavat luotua ammattilaistason luomuksia kotona. Kiviarinalla luot rapeakuoriset leivät ja sämpylät, joilla voit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi vaikka sunnuntaiaamuna. Voit kokeilla kiveä muun muassa joko itsetehtyihin sämpylöihin tai kaupasta saataviin esipaistettuihin tuotteisiin. Voit käyttää Kiviarinaa sähkö- ja kaasu-uunissa.
Kiviarina tuotetiedot:
- Materiaali
- Mitat
- Leveys 32,7 cm
- Pituus 29,7 cm
- Paksuus 1 cm
- Paino 3 kg
- Soveltuu elintarvikekäyttöön ja on elintarviketurvallinen
- Suunniteltu Suomessa
- Valmistettu Suomessa
- Valmistuspaikkakunta Tuupovaara
Hoito-ohje:
- Ennen käyttöönottoa
- Huuhtele pöly pois kiven pinnasta huolellisesti vedellä. Voit pestä kiven myös astianpesukoneessa. Anna tuotteen kuivua. Voit halutessasi öljytä kiven kevyesti ruokaöljyllä. Öljyäminen tummentaa kiven pinnan, suojaa sitä ja tuo värivaihtelut kauniisti esille.
- Vuolukivisen tuotteen käyttö
- Vuolukivistä tuotetta voi käyttää sellaisenaan. Parhaimmillaan se on silloin, kun sen lämmittää tai jäähdyttää. Voit lämmittää kiven uunissa tai lämpimässä vedessä. Älä koskaan kuumenna kiveä liedellä, muulla kuumalla tasolla tai mikroaaltouunissa! Pidä kiveä pakastimessa vähintään pari tuntia ennen käyttöönottoa. Kiveä voi säilyttää pakastimessa käyttöjen välissä.
- Vuolukivisen tuotteen hoito
- Voit pestä kiven kuten muutkin astiat, vaikkapa astianpesukoneessa. Anna kiven kuivua täysin kuivaksi ennen seuraavaa käyttöä.
Hukka design
Kun esi-isämme ja -äitimme vaelsivat nykyisen Suomen alueelle, he alkoivat käyttää vuolukiveä tulisijoihin, ruuanlaittovälineisiin sekä uskonnollisiin
esineisiin. Lue lisää Hukka Designista tästä linkistä.