Made in Finland -Shop täyttää vuoden

💙 Made in Finland -Shop täyttää vuoden! 💙

Tasan vuosi sitten pitkään kytenyt idea vain ja ainoastaan kotimaisia tuotteita myyvästä verkkokaupasta, Made in Finland -Shopista näki päivänvalon. Muutaman rohkean meidän visioomme ja sanoihin uskovan valmistajan tuotteiden avulla julkaisimme ainutlaatuisen Made in Finland -Shop -verkkokaupan.

Alkuun valikoima oli todella tehokas ja tiivis. Nyt meidän valikoimissamme on lähes 300 kotimaista tuotetta ja lähes 30 valmistajaa.

Heti ensimmäisellä viikolla saimme ensimmäisen tilauksemme ja vuoden aikana olemme saaneet yli toista sataa tilausta kotimaisille valmistajille. Olemme myös vieneet ensimmäiset ulkomaantilaukset mm. Sveitsiin, Italiaan ja Saksaan, vaikka julkaisemme kansainvälisen verkkokaupan vasta tänä vuonna.

Juhlistaaksemme vuosipäivää emme anna alennusta. Meidän mielestämme jokainen tuotteemme on hintansa arvoinen. Sen sijaan istutamme puuntaimen jokaista vuoden aikana saatua tilausta kohden, jotta jatkossakin saamme laadukkaita kotimaisia tuotteita.
🌱🌱🌱🌱🌱

Made in Finland -Shopin perustajat

Tomas & Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *