Osta työtä Suomeen -päivä

Tänään perjantaina 7.12 on Osta työtä Suomeen -päivä. Tämä päivä on tärkeä, koska se herättää loistavaa keskustelua kotimaisuudesta sekä valinnoista ja niiden tärkeydestä.

Ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluja olemme kaikki mukana luomassa Suomeen uusia työpaikkoja, kehittämässä kotimaista osaamista sekä pitämässä Oy Suomi Ab:n pyörät pyörimässä. Kun valitset kotimaisen, et ole ainoastaan ostamassa laadukasta tuotetta tai työpaikkoja Suomeen. Ostat myös tuotteen, joka on valmistettu vastuullisesti ja eettisesti. Työntekijöille on maksettu kunnollinen korvaus, lapsityövoimaa ei ole käytetty ja säästät luontoa.

Siispä ensi kerralla katso tarkkaan, selvitä ja kysy, onko tuote valmistettu Suomessa? Mikäli haluat päästä helpommalla, osta huonekalusi ja kodinsisustuksesi osoitteesta www.madeinfinlandshop.fi. Paikka, josta löydät vain ja ainoastaan varmasti kotimaisia tuotteita.

Parempien valintojen puolesta,

Tomas ja Salla

Talvi - Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *